photo 2024 04 18 14 31 37

photo 2024 04 19 19 08 50

دومین المپیاد بین المللی آزاد انفورماتیک در طی چهار روز از 28 فروردین‌ماه لغایت 1 اردیبهشت ماه 1403 در دانشگاه نفت و گاز عشق آباد در کشور ترکمنستان برگزار شد. در میان ۱۹۰ شرکت کننده از ۲۰ کشور مختلف جهان، از جمله کشورهای آلمان، مجارستان، ترکیه، چین، روسیه، لیبی، آذربایجان، ازبکستان، قزاقزستان، تاجیکستان، قطر، مغولستان و ایران، یک تیم 5 نفره از دانشجویان دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد از رشته‌های مهندسی مکانیک و هوافضا، مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق به سرپرستی آقای دکتر علی اسماعیلی (عضو هیات علمی گروه مهندسی مکانیک) نیز در این مسابقات حضور یافتند.

اعضای تیم دانشگاه فردوسی مشهد شامل آقایان محمد جواد حبیبی نیا، مهدی شیخی، محمدرضا اسماعیلیان، امیر علی جلیلی باذل و سرکار خانم محدثه امینی بودند که در نهایت آقای مهندس محمدرضا اسماعیلیان موفق به کسب مقام دوم و آقای مهندس امیرعلی جلیلی باذل موفق به کسب مقام سوم در این دوره از مسابقات شدند.

کسب این موفقیت ارزشمند را به همه اعضای تیم، صمیمانه تبریک گفته و توفیقات روزافزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.