به سایت گروه مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد خوش آمدید. گروه مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد، یکی از بهترین، بزرگ‌ترین، مجهزترین و باسابقه‌ترین گروه‌های آموزشی مهندسی مکانیک در سرتاسر ایران است. همه‌ساله افراد توانمند فراوانی که مایل به تحصیل در رشته‌ی مهندسی مکانیک هستند، این گروه را برای ادامه تحصیلشان در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برمی گزینند. شهرت گروه مهندسی مکانیک در دانشگاه فردوسی مشهد، به خاطر قدمتش، ابداعات فروان و در عین حال موثر اعضای گروه، مقالات فراوان چاپ شده‌ی این گروه در مجلات و کنفرانس‌های معتبر ملی و بین‌المللی، گستردگی تخصص‌های مربوط به مهندسی مکانیک در آن و همچنین موقعیت استراتژیک شهر مقدس مشهد است.

گروه مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد در زمینه‌های مختلفی چون مکانیک سیالات، مکانیک جامدات، دینامیک، کنترل، ارتعاشات، مهندسی هوافضا و حتی مباحث میان‌شته‌ای مانند سیستم‌های نانو/میکرو-الکترومکانیکی و مهندسی پزشکی فعالیت‌های تحقیقاتی و صنعتی بسیار قابل توجهی انجام داده است و هر ساله پیشرفت‌های فراوانی نیز در این زمینه دارد. 5 آزمایشگاه‌ آموزشی و 26 آزمایشگاه ‌تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف مهندسی مکانیک پشتوانه آموزشهای نظری در دانشکده مهندسی مکانیک هستند.

فعالیتهای پژوهشی اعضاء هیئت علمی این دانشکده حوزه وسیعی از مهندسی مکانیک را شامل می شود. حاصل این پژوهش‌ها سالانه منجر به انتشار مقالات بسیاری در مجلات معتبر علمی (ISI) و همچنین رفع موانع تکنولوژیکی برای بسیاری از صنایع در سطح کشور می گردد.

گروه مهندسی مكانیك دانشگاه فردوسی مشهد تا كنون توانسته مهندسین و محققین نخبه بسیاری در مقاطع مختلف تحصیلی را به جامعه علمی و مهندسی کشور تقدیم نماید.

از شما دعوت می‌شود با مطالعه‌ی بخش‌های مختلف این سایت، با امکانات، فعالیت‌ها و دستاورد‌های ما بیشتر آشنا شوید.

دکتر محمود شریعتی

مدیر گروه مهندسی مکانیک