با سلام خدمت همه متقاضيان محترم ورود به دوره دكتراي گروه مهندسي مكانيك و هوافضای دانشگاه فردوسي مشهد، مطالب ذيل در خصوص مصاحبه متقاضيان محترم ورود به مقطع دکتري گروه مکانيک و هوافضاي دانشگاه فردوسي تقديم می‌شود:

الف- معرفی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد

• به منظور آشنایی متقاضیان محترم ورود به دوره دكتراي 1403 با گروه مهندسي مكانيك و هوافضای دانشگاه فردوسي مشهد، فیلم پیوست شده به این لینک تقدیم می‌شود.

ب- تکمیل و ارسال فایل اکسل مشخصات و مدارک

• متقاضيان محترم ورودی دکتری 1403 (ورود از طریق کنکور سراسری و یا استعداد درخشان) می بایست حداکثر تا پنجشنبه 31 خرداد ‌ماه 1403 فايل اکسل پيوست شده به اين لينک را به همراه پوشه‌های پيوست، تکميل کرده و آن را به ايميل ارسال بفرمايند. در اين خصوص نکات ذيل قابل‌توجه است:
    • براي تکميل فايل اکسل می‌توانید از راهنماي ارائه‌شده در فايل word با نام help که در کنار فايل اکسل پيوست شده است استفاده کنيد.
    • پيوست کردن کليه مدارک و مستندات به فايل اکسل مطابق فایل help بسيار ضروري است. در صورت ضمیمه نکردن مستندات و مدارک مفاد ذکرشده در فایل اکسل (شامل گواهی معدل، مقالات چاپ‌شده، مدرک ثبت اختراع، مدرک زبان و...)، هیچ‌گونه امتيازي براي داوطلب لحاظ نخواهد شد.
    • نام و نام خانوادگي و گرايش درخواستي شما بايد حتماً در متن ايميل ارسالي ذکر شده باشد.
    • ایمیل ارسالی می‌بایست به‌صورت تنها یک فایل زیپ و حجم ايميل بايد زير 30 مگابايت باشد، در غير اين صورت، ممکن است مدارک شما دريافت نشود و بديهي است که مسئوليت اين نقصان بر عهده شما خواهد بود. به‌منظور راحتی در ارسال مدارک، مستندات و فایل اکسل می‌توانید تنها یک لینک دانلود فایل ارسال نمایید.

پ- برگزاری جلسات مصاحبه

• جلسه مصاحبه متقاضیان ورودی دکتری 1403 (ورود از طریق کنکور سراسری و یا استعداد درخشان) در تاریخ های زیر و به صورت حضوری انجام خواهد شد.
    • گرایش هوافضا (سازه های فضایی و آیرودینامیک): دوشنبه 1403/04/04 ساعت 9 صبح
    • گرایش تبدیل انرژی: شنبه 1403/04/09 ساعت 9 صبح
    • گرایش ساخت و تولید: شنبه 1403/04/09 ساعت 9 صبح
    • گرایش طراحی کاربردی (جامدات و دینامیک و ارتعاشات): یکشنبه 1403/04/10 ساعت 9 صبح
  • توجه: اگر بنابر دلایل موجه امکان حضور در جلسه مصاحبه حضوری در تاریخ های معین شده  را ندارید، از طریق ایمیل با دبیر گرایش مربوطه مکاتبه کنید تا در صورت امکان برای برگزاری جلسه مصاحبه مجازی نیز برنامه ریزی شود.
  • لازم به ذکر است که دبیر تحصیلات تکمیلی گرایش‌های طراحی کاربردی آقای دکتر کاردان ()، دبیر تحصیلات تکمیلی گرایش تبدیل انرژی آقای دکتر مغربی () ، دبیر تحصیلات تکمیلی گرایش هوافضا آقای دکتر جوارشکیان () و دبیر تحصیلات تکمیلی گرایش ساخت و تولید آقای دکتر قندهاریون () هستند.

ت- تهیه و ارائه روزمه در جلسه مصاحبه

• ارائه رزومه تحصیلی در جلسه مصاحبه الزامی می باشد. دانشجویان (اعم از ورود از طریق کنکور سراسری و یا استعداد درخشان) می بایست رزومه خود را به‌صورت يک فايل PDF آماده نموده و در جلسه مصاحبه حضوری به همراه داشته و معرفي خود را از روي آن انجام دهند. رزومه تحصیلی شامل مفاد و مستنداتی مانند پایان نامه و رساله انجام شده در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد، معدل مقاطع تحصیلی، مقالات، مدرک زبان، جشنواره، ثبت اختراع، تدریس، حل تمرین و ... می باشد.
  • به همراه داشتن یک نسخه کپی شده از مستندات ( شامل کارنامه ها، رزومه علمی، مقالات ، گواهی ها و ...) در روز مصاحبه الزامی است

ث- ارسال فرم تعیین اولویت استاد راهنما

• کلیه متقاضیان در تمامی گرایش ها موظفند پس از برگزاری جلسه مصاحبه و پس از انجام مذاکرات با اساتید محترم، "فرم تعیین اولویت استادراهنما" را از اینجا دانلود کرده و پس از تکمیل، حداکثر تا 2 روز پس از زمان مصاحبه به آدرس ایمیل ارسال نمایند.

در صورت داشتن هر سوالی می توانید در ساعات اداری با شماره 38806132 051 تماس بگیرید.