اطلاعيه شماره 11 امتحان جامع: امتحان جامع گرايش طراحی کاربردی و سازه هوا-فضا

به استحضار دانشجويان شرکت کننده در آزمون جامع گرايش طراحی کاربردی می رساند که نتايج آزمون آماده شده است و دانشجويان گرامی در صورتي که تا کنون از نمره آزمون خود مطلع نيستند، می توانند با ارسال ايميل به جناب آقاي دکتر الهامی (به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید )، در جريان نمرات خود در آزمون جامع قرار بگيرند.

همچنين، در راستاي کمک به دانشجويان دوره دکتری شرکت کننده در آزمون جامع اخير، گرايش طراحی کاربردی بر خلاف روال سال های گذشته، امکان شرکت در آزمون مصاحبه را براي کليه دانشجويان شرکت کننده در آزمون کتبی فراهم کرده است. در این راستا، دانشجویانی که مایل هستند، می‌توانند برای هر کدام از دروسی که در آزمون کتبی مجازی شرکت کرده‌ و نمره مورد انتظار خود را کسب نکرده‌اند، در آزمون شفاهی نيز مورد ارزیابی قرار بگیرند. نکات ذيل قابل توجه است:

1. استفاده دانشجو از امکان مطرح شده، اختیاری است و در صورت عدم اعلام تمايل شرکت در آزمون شفاهی يک يا چند درس خاص، همان نمره آزمون کتبي به عنوان نمره نهايی آن درس يا دروس براي دانشجو لحاظ خواهد شد.
  2. برای دروسی که دانشجو در آزمون شفاهی آن نيز شرکت کند، نمره نهایی درس از مجموع 50 درصد نمره آزمون کتبی و 50 درصد نمره آزمون شفاهی محاسبه خواهد شد.
  3. موارد ذکر شده در اين خبر، براي آن دسته از دانشجويانی که براي آزمون شفاهی اوليه با آن ها تماس برقرار شده بوده نيز صادق است و براي اين دسته از دانشجويان عزیز، برنامه‌ريزي جداگانه اي صورت نگرفته است.
  4. شرط قبولی در آزمون جامع، طبق روال سنوات گذشته، بیشتر بودن میانگین نمره نهايي 3 درس انتخابی از 16 است.
  5. (مهم) دانشجویان گرامی، دروسی را که مایل به شرکت در آزمون شفاهی (مجازی) هستند، حداکثر تا پایان روز چهارشنبه مورخ 26 آذرماه از طريق ایمیل، به جناب آقاي دکتر الهامی (این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ) اعلام نمایند. در صورت عدم دريافت ايميل توسط آقاي دکتر الهامی، فرض گرايش بر اين خواهد بودکه دانشجو، متقاضي شرکت در آزمون شفاهي نبوده است.
  6. پس از جمع‌بندی اطلاعات ارسالی از دانشجویان، برنامه آزمون‌ های شفاهی از طریق سایت گروه اطلاع رسانی خواهد شد. دانشجویان اطلاعیه ‌های سایت گروه را به صورت مستمر پیگیری نمایند و يا جهت قرار گرفتن در جريان آخرين اخبار، در کانال تلگرام گروه، عضو شوند.

موفق باشید