این هفته
بازدیدها
آی پی شما: 54.198.221.13

انتخاب دانشجوی دکتری گروه مکانیک به عنوان داور ممتاز انتشارات الزویر

دانشجوی دکتری گروه مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد از سوی انتشارات بین المللی الزویر (Elsevier) به عنوان داور ممتاز مجله Energy Conversion and Management  با ضریب تاثیر 3.59 انتخاب شد.

رضا مسعودی نژاد فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی مکانیک بوده و هم اکنون نیز به عنوان دانشجوی دکتری گروه مهندسی مکانیک دانشگاه فردوسی مشهد فعالیت می کند.

وی از سال 2014 به داوری فعال برای مجلات معتبر بین المللی با نمایه ISI پرداخته و در فوریه  2015 نیز به عنوان داور ممتاز مجله Energy Conversion and Management توسط انتشارات Elsevier انتخاب شده است. این مجله تخصصی با رتبه 3 جزو 10مجله برتر دنیا در رشته انرژی هسته ای و مهندسی است.

مسعودی نژاد که تا بیش از 15 مقاله در کنفرانس ها و ژورنال های معتبر بین المللی ارایه کرده در ماه آوریل سال 2015 نیز بعنوان Editorial Board موسسه علمیWorld Academy of Science, Engineering and Technology انتخاب شده است.